Benvinguts al meu blog personal

Aquest espai ha estat pensat per mostrar fotografies, exposar treballs personals i activitats desenvolupades a la natura, així com experiències viscudes al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa. També curiositats i informació sobre diverses espècies, principalment de fauna.

FOTOGRAFIES

Totes les fotografies del blog son pròpies. Si hi esteu interessats, necessiteu fotografies pels vostres treballs o altres usos no dubteu de posar-vos en contacte: golfomega@hotmail.com
Si utilitzeu alguna de les fotografies del blog, citeu-ne l'autor i la procedència.

2 d’oct. 2008

Projecte Mussol al Dossier de Projectes de la XCT


El Projecte Mussol ja forma part del Dossier de Projectes de Custòdia (DPC) de la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). En aquest dossier es poden trobar 22 projectes seleccionats, pels quals es busca finançament per mitjà d’empreses privades i institucions que vulguin donar suport a projectes mediambientals i de conservació, que porten a terme les entitats de custòdia (ECT), que en la seva major part són organitzacions sense ànim de lucre.
En el cas particular de la nostra entitat, el GNO (Grup de Naturalistes d’Osona), basa la seva activitat en el voluntariat, i els fons que arriben pels projectes van destinats a materials i a activitats tècniques molt específiques.
Si sou una empresa i esteu interessats en col•laborar en el projecte de conservació del mussol comú a Osona podeu trobar informació més detallada a:

http://www.dpcxct.org/18.htm