Benvinguts al meu blog personal

Aquest espai ha estat pensat per mostrar fotografies, exposar treballs personals i activitats desenvolupades a la natura, així com experiències viscudes al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa. També curiositats i informació sobre diverses espècies, principalment de fauna.

FOTOGRAFIES

Totes les fotografies del blog son pròpies. Si hi esteu interessats, necessiteu fotografies pels vostres treballs o altres usos no dubteu de posar-vos en contacte: golfomega@hotmail.com
Si utilitzeu alguna de les fotografies del blog, citeu-ne l'autor i la procedència.

22 de set. 2008

Reportatge del Medi Ambient de TV3: La mobilitat dels peixos de riu

El passat dia 18 de Setembre va ser emès un reportatge del programa de TV3: El Medi Ambient sobre la mobilitat dels peixos de riu a casa nostra. L’eix central del reportatge és l’estudi que està efectuant el CERM (Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis) i encarregat per l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) en diversos trams de rius de Catalunya sobre la mobilitat del peixos i en quina mesura tenen capacitat de superar les barreres que hi ha els rius les diverses espècies, i segons les classes d’edat.
En el cas concret de la Llémena (Girona) es valorarà l’eficàcia d’un pas de peixos construït en una estació d’aforament de l’ACA.
Per conèixer més coses sobre el tema, és millor que feu un cop d’ull al reportatge.

Reportatge El Medi Ambient de TV3: La mobilitat dels peixos de riu